Advertisement

Bohuš Matuš Svatba : Nejvíc překvapil Bohuš Matuš: Kdo z hvězdných tatínků měl ... - Matku své dcery natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku.

Bohuš Matuš Svatba : Nejvíc překvapil Bohuš Matuš: Kdo z hvězdných tatínků měl ... - Matku své dcery natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku.. Ostře sledovaná svatba, které se zúčastnilo plno zajímavých hostů, proběhla v zábavním parku krtkův svět. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé. Právě dnes se oženil se svou partnerkou a matkou své dcerky lucií matušovou, dříve palkaninovou, která zároveň slaví 18. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí?

Bohuš matuš do toho praštil! Upload here ∧ jump back to top ∧. Svatba jako dárek k narozeninám: Bohuš matuš se před padesátkou konečně rozhodl usadit. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí?

Spekulace o rozchodu s Lucinkou: Bohuš Matuš šel s pravdou ...
Spekulace o rozchodu s Lucinkou: Bohuš Matuš šel s pravdou ... from www.extra.cz
Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Vzít se chtějí hned v první den plnoletosti mladé maminky. Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech. Bohuš matuš do toho praštil! Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová matušová (18) jsou manželé. Pro svou přítelkyni lucku a maminku jejich. Vztah bohuše matuše zvedá ze židlí i jeho nejvěrnější fanoušky. Bohuš matuš také objasnil, proč zvolili na svatbu právě tento park.

Bohuš matuš přichází s novým klipem a písní:

Bohuš matuš s přítelkyní luckou herminapress. Matuš kvůli zájmu veřejnosti na obřad musel najmout ochranku! Bohuš matuš (47) nestačí své okolí překvapovat. Got anymore bohus matus feet pictures? Bohuš matuš do toho praštil! Bohuš matuš prožívá svůj velký den. Bohuš matuš se před padesátkou konečně rozhodl usadit. Pár, který dělí věkový rozdíl 30 let, stvrdí svou lásku svatbou. Obřadu se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé, za svědka matušovi šel producent františek janeček, lucii muzikálová herečka monika sommerová. Svatba připadá na den osmnáctých narozenin lucinky, se kterou má zpěvák dceru natálii a koná se v zábavním parku krtkův svět. Vztah bohuše matuše zvedá ze židlí i jeho nejvěrnější fanoušky. Svatba bohuše matuše a jeho lucinky trojitá tragédie v rodině petry janů! Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé.

Pro svou přítelkyni lucku a maminku jejich. Právě dnes se oženil se svou partnerkou a matkou své dcerky lucií matušovou, dříve palkaninovou, která zároveň slaví 18. Bohuš matuš s lucií si dali opravdu záležet a celý obřad pojali v růžových a bílých odstínech. Bohuš matuš do toho praštil! Matku své dcery natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku.

GALERIE: Matuš s nezletilou přítelkyní: SVATBA? | FOTO 1 ...
GALERIE: Matuš s nezletilou přítelkyní: SVATBA? | FOTO 1 ... from img.cncenter.cz
Contact bohuš matuš on messenger. Náš hlas je v souznění. Matku své dcery natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku. Bohuš matuš do toho praštil! S lucinkou se začal stýkat, když ji bylo pouhých 15 let, a princezna beatrice měla svatbu bez fanoušků, ale s rodinou, monika štiková zvolila pravý opak. Zpěvák bohuš matuš se po několika letech ve velkolepých muzikálových projektech fantom opery a ples upírů vrací k sólové dráze. Upload here ∧ jump back to top ∧. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem.

Svatba bohuše matuše a jeho lucinky trojitá tragédie v rodině petry janů!

Tři měsíce po narození dcery začal připravovat svatbu. Jejich svatba navíc měla velmi příjemný bonus: Růžová byla nejen malá natálka, ale i dort a květinová výzdoba. Bohuš matuš také objasnil, proč zvolili na svatbu právě tento park. Bohuš matuš (47) nestačí své okolí překvapovat. S lucinkou se začal stýkat, když ji bylo pouhých 15 let, a princezna beatrice měla svatbu bez fanoušků, ale s rodinou, monika štiková zvolila pravý opak. Svatba jako dárek k narozeninám: Upload here ∧ jump back to top ∧. Bohuš matuš s lucií si dali opravdu záležet a celý obřad pojali v růžových a bílých odstínech. Na veselce chtěl mít původně bohuš matuš a lucie palkaninová na 50 hostů, vládní opatření. V anketě český slavík 2003 se dokonce umístil na třetím místě. Veselku prý mají komplet gratis! Je to rozhlehlý a nádherný park, romantické místo, majitel nám nabídl.

Contact bohuš matuš on messenger. Bohuš matuš splní své partnerce lucii další přání. Z oblíbeného muzikálového zpěváka s nepřehlédnutelnou pleší je ženatý muž. Přes tři měsíce jsou bohuš matuš a jeho lucinka pyšnými rodiči. Trochu schizofrenní změny nálad zpěváka opravdu působí všelijak.

Bohuš Matuš a svatba? Víme, kdy do toho praští! | Sedmička.cz
Bohuš Matuš a svatba? Víme, kdy do toho praští! | Sedmička.cz from sedmicka.tyden.cz
Upload here ∧ jump back to top ∧. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. S lucinkou se začal stýkat, když ji bylo pouhých 15 let, a princezna beatrice měla svatbu bez fanoušků, ale s rodinou, monika štiková zvolila pravý opak. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého ka. Růžová byla nejen malá natálka, ale i dort a květinová výzdoba. Opravdu moc si vážím toho, že mi za svědka jde nejváženější šéf hudebního průmyslu, doktor františek janeček. Svatba zpěváka a lucie se konala v den 18. Svatba jako dárek k narozeninám:

Pro svou přítelkyni lucku a maminku jejich.

V anketě český slavík 2003 se dokonce umístil na třetím místě. Svatba bohuše matuše a jeho lucinky trojitá tragédie v rodině petry janů! Svatba připadá na den osmnáctých narozenin lucinky, se kterou má zpěvák dceru natálii a koná se v zábavním parku krtkův svět. Svatba jako dárek k narozeninám: Přes tři měsíce jsou bohuš matuš a jeho lucinka pyšnými rodiči. Dnes nastala vytoužená chvíle, kdy si zpěvák bohuš matuš (47) a jeho partnerka (17) lucie řekli své zásadní „ano. 17.8.1973 (47 let) písek, československo. Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech. Bohuš matuš také objasnil, proč zvolili na svatbu právě tento park. Jsou to tři měsíce, co se bohuš matuš (47) stal tatínkem, a už plánuje další velkou událost ve svém životě. Útočí s ní na lucernu. A absolonová zaplatila za hornu dluhy V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou.

Posting Komentar

0 Komentar