Advertisement

Αφγανιστάν Ταλιμπάν : Q8jnbeeyv 8 Gm - Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να.

Αφγανιστάν Ταλιμπάν : Q8jnbeeyv 8 Gm - Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να.. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα στο al jazeera ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Αυτό δήλωσαν νωρίτερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Αυτοί που εξόπλιζαν τους ταλιμπάν και τους βάφτιζαν μαχητές της ελευθερίας, σήμερα συλλέγουν τους καρπούς της αντισοβιετικής τους.

Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται. «αναμένουμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας», σημείωσε, προσθέτοντας πως οι ταλιμπάν αναμένουν αυτό να. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα στο al jazeera ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Τα όσα ζει από χθες, κυριακή, με την είσοδο των ταλιμπάν στην καμπούλ, διηγήθηκε στον guardian μία 24χρονη φοιτήτρια, που.

Taduuq3juoevm
Taduuq3juoevm from www.in.gr
«εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. «αναμένουμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας», σημείωσε, προσθέτοντας πως οι ταλιμπάν αναμένουν αυτό να. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη.

© 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. «αναμένουμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας», σημείωσε, προσθέτοντας πως οι ταλιμπάν αναμένουν αυτό να. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής 15/8 την πόλη στρατηγικής σημασίας jalalabad, πλέον εισέρχονται. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες.

© 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών.

E5mygd2lqutctm
E5mygd2lqutctm from www.newsbeast.gr
Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα στο al jazeera ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Τα όσα ζει από χθες, κυριακή, με την είσοδο των ταλιμπάν στην καμπούλ, διηγήθηκε στον guardian μία 24χρονη φοιτήτρια, που. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Αυτοί που εξόπλιζαν τους ταλιμπάν και τους βάφτιζαν μαχητές της ελευθερίας, σήμερα συλλέγουν τους καρπούς της αντισοβιετικής τους. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της.

Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν.

Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. «ο πόλεμος τέλειωσε», δηλώνει εκπρόσωπος των ταλιμπάν στο αλ τζαζίρα. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα στο al jazeera ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται. Τα όσα ζει από χθες, κυριακή, με την είσοδο των ταλιμπάν στην καμπούλ, διηγήθηκε στον guardian μία 24χρονη φοιτήτρια, που.

Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Αυτό δήλωσαν νωρίτερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Στο μεταξύ, δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής 15/8 την πόλη στρατηγικής σημασίας jalalabad, πλέον εισέρχονται. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες.

9eg5dt2dg3etem
9eg5dt2dg3etem from i.ytimg.com
Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Αυτοί που εξόπλιζαν τους ταλιμπάν και τους βάφτιζαν μαχητές της ελευθερίας, σήμερα συλλέγουν τους καρπούς της αντισοβιετικής τους. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής 15/8 την πόλη στρατηγικής σημασίας jalalabad, πλέον εισέρχονται. Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να.

Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να.

Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Αυτό δήλωσαν νωρίτερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Αυτοί που εξόπλιζαν τους ταλιμπάν και τους βάφτιζαν μαχητές της ελευθερίας, σήμερα συλλέγουν τους καρπούς της αντισοβιετικής τους. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία.

Posting Komentar

0 Komentar